VALET DRIVING & DINING

Restobar Cuarto Ocho biedt valet parking & driving & dining aan. Wat wij hieronder verstaan is dat u een heerlijk avondje in onze Spaanse Restobar kunt doorbrengen onder het genot van diverse drankjes en dat u zich geen zorgen hoeft te maken over uw auto parkeren of überhaupt rijden. Wij zorgen dat uw auto geparkeerd wordt of dat u opgehaald en thuisgebracht wordt.

Hieronder wordt toegelicht hoe dit in zijn werk gaat en waar u rekening mee dient te houden. Uiteraard zijn er aan deze diensten voorwaarden verbonden die wij zo goed mogelijk proberen te beschrijven. Dit zal wellicht niet uitputtend zijn dus als u vragen heeft, stel deze dan alstublieft telefonisch op 0168-722300.

  • Voor zowel de valet parking als driving geldt dat deze dienst alleen op aanvraag verleend wordt. Er is dus niet standaard iemand aanwezig die deze diensten verleent. Gelieve minimaal 24 uur van tevoren contact op te nemen om valet parking of driving aan te vragen*.
  • Wij doen onze uiterste best om aan alle aanvragen te voldoen, maar bij een te grote vraag op dezelfde momenten zal er achter elkaar gepland moeten worden. Vandaar het verzoek om minimaal 24 uur van tevoren uw aanvraag te doen.
  • Voor de valet parking rekenen wij een tarief van €3,50 per auto. U levert uw auto voor de deur van Cuarto Ocho af en de valet medewerker zal de auto voor u wegzetten en weer ophalen als u naar huis gaat.
  • Voor de valet driving rekenen wij altijd een starttarief van €7,50 (dus voor de heen- en terug rit is het 2 maal €7,50) plus €0,35 per kilometer. Dit geldt voor alle kilometers die door de valet driver afgelegd worden. U betaalt dus de volgende kilometers: het aantal dat de valet driver rijdt om op u op te halen, u naar Cuarto Ocho te rijden, u naar huis te brengen vanaf Cuarto Ocho en om weer terug te rijden vanaf uw huis naar Cuarto Ocho. Voorbeeld: als u opgehaald en thuis gebracht wordt van een afstand van 10 kilometer vanaf Cuarto Ocho dan kost het u voor de heenreis (7,50 + 2(0,35×10) = 14,50 en voor de terugreis ook (7,50 + 2(0,35×10) = 14,50. In totaal dus 2×14,50 = €29,-.
  • U kunt er ook voor kiezen zelf met de auto te komen en uw auto ‘s -avonds te laten staan. Wij brengen u dan naar huis en kunnen u de volgende dag ophalen om u naar uw auto terug te brengen. Hiervoor geldt hetzelfde tarief als hiervoor genoemd.
  • In overleg kan uw auto ook ‘s avonds teruggebracht worden door de valet driver. Hiervoor geldt het hiervoor genoemde tarief plus een opslag voor de extra chauffeur (in overleg, afhankelijk van afstand/tijd).
  • Wij bieden in principe de dienst aan voor maximaal 4 personen (valet driver niet meegerekend) per rit. Bent u met meer dan 4 personen, laat het ons weten en dan kijken wij naar een oplossing.
  • Onze valet parking & driving dienst geldt alleen wanneer u komt dineren in onze Restobar Cuarto Ocho.

Zoals gezegd is dit lijstje is wellicht niet volledig. Neemt u daarom contact op als u verdere informatie wenst.

*Wij behouden ons het recht voor om bij te weinig personeel uw aanvraag te weigeren.